Roselle kultaa erikoispitkillä

SM-kisat jatkuivat sunnuntaina erikoispitkien matkojen kilpailulla Puumalan huikeissa maastoissa. Raskaassa, mutta sateen jäljiltä raikkaassa korpimetsässä käydyssä kilpailussa HS:n suunnistajat tekivät jälleen hyvää työtä. Parhaiten pärjäsi Rose-Marie Etholen, joka voitti kultaa sarjassa D65.

Suomen mestari tutkailee reitinvalintojaan.

Nuoremmatkin pärjäsivät hienosti. Topi Syrjäläinen otti hopeaa H16-sarjassa ja Pihla Otsamo sekä Arttu Syrjäläinen saivat pronssia molemmissa 18-sarjoissa.

Nuoret nappasivat myös monta iloista plakettisijaa.  Jalkavammojen kanssa taistellut Essi Hietaoja  (D20) on päässyt hyvää kevätkuntoon. Viikonlopun toinen plakettisija Essille tuli neljännestä sijasta. Anna Kuronen otti ensimmäisen metallinsa D16-sarjan kuudennella sijalla. Iida Heiskanen jatkoi hyvää ep-sarjaansa ollen 9. samassa sarjassa. Anton Salmenkylä sarjassa H16 ja Essi Roininen sarjassa D15 veivät 7. sijan. Veteraanisarjoissa plaketille suunnistivat Annamari Vierikko, joka oli neljäs sarjassa D45 ja Jouni Savelainen, joka oli 5. sarjassa H60.

SM-erikoispitkän tulossivut

2 Responses to “Roselle kultaa erikoispitkillä”

  1. Reimo

    Onnittelut kaikille viikonlopun SM-kisoissa menestyneille. Mukana oli sekä odotettuja mitalisteja että plaketin saajia, mutta myös yllättäjiä. Se on hienoa.
    Ja taisipa joillekin jäädä mitalin nälkääkin.

×

Comments are closed.