Leimausleirille ennätysosanotto

Leimausleirille ennakkoilmoittautui meiltä ennätykselliset 88 henkilöä! Lisämajoitusta jouduttiin hankkimaan, jotta kaikki mahtuvat kohtuullisen mökkeihin. Sänkypaikkoja on noin 68 ja loput majoittuvat lattialla. Sitova ilmoittautuminen leirijärjestäjille jätetään 29.4, jonka jälkeen  peruutusehtojen mukaisesti maksusta joutuu maksamaan toukokuussa peruessa 50%, kesäkuun peruutuksilla ei rahoja enää saa takaisin.

Eli jos et ole lähdössä tai olet epävarma, niin ilmoita Karille sunnuntaihin 28.4 mennessä! Aiempina vuosina leirille on kyllä voinut ilmoittautua normaalihinnalla ihan viime tinkaan asti, jos majoittuu muualla! Meidän majoitukseen lattiapaikoille kyllä siis mahtuu tässä tapauksessa. Jos olet vielä lähdössä, niin lattiapaikalle kyllä vielä mahtuu. Lähetä tällöin sähköpostia tai soita mahdollisimman pian!
Bussin kyytiin mahtunevat kaikki halukkaat, vaikka täyttä tuleekin. Mikäli aivan pienimpien lasten mukaan lähteviä huoltajia arveluttavat nuo kävelyt ja lapsen jaksaminen, niin oma auto leirin aikana voi olla ihan hyvä ratkaisu. Vähän isommille kävelyt ovat hyvää lisäliikuntaa. Laittakaa minulle tietoa, jos vaihdatte bussikyydin omaan autoon myös 29.4 mennessä!
Leirimaksun suorittamisesta laitan lisätietoa myöhemmin, kunhan olen ilmoittanut sitovat ilmoittautumiset. Sänkypaikalla hinta on 200 €, lattiapaikalla 170 €ja omassa majoituksessa 140 €. Bussikyydin hinta on 20 €.
Kaikki ennakkoilmoittautuneet ovat toivottavasti saaneet tämän uutisen tiedot myös sähköpostilla 23.4, ja jo et ole saanut, kysy lisätietoja Karilta.
Leimausleiristä on hyödyllistä tietoa: https://www.vierumaki.fi/leimaus2013/
Aiempi leimausleiriviesti on luettavissa tästä
Nuorisojaosto / Kari Salonen, 040-5025965