Tuplamestari ja iloisia uutisia SM-viesteistä

Rose-Marie Etholen onnistui viime viikonloppuna nappaamaan SM-kilpailuissa sekä sarjansa D65 henkilökohtaisen että viestimestaruuden. 
Viestikulta tuli Orivedellä suunnistetuissa R2:n kilpailuissa yhdessä Kaarina Isoherrasen ja Tytti Torpin kanssa. Myös D45 –sarjan luottonaiset Pia Molnar, Leena Myllys ja Kaija Kekäläinen ottivat viestikultaa lähes ylivoimaisesti.  Samanikäiset miehet Tuomas Ojanen, Jukka Kyhäräinen ja Sami Kälviäinen saivat  puolestaan hopeaa.  D35-sarjan naiset Larissa Erola, Mari Sane ja Heidi Liljeström suunnistivat pronssille. Pronssia veivät myös Hannu Erkiö, Åge Liljeström ja Pertti Valtee (H65). Plaketit pokkasi myös H70 joukkue (5.) ja D60 –joukkue (6.).
Ryhmä 1:n viesteissä Leppävirralla H18 –sarjan pojat Veli Kangas, Arttu Syrjäläinen ja Luukas Valtonen ottivat hopeaa ja kakkosjoukkue Lauri Roininen,  Ville Lampinen ja Juuso Tupitsa olivat viidensiä. H16 –poikajoukkue Atte Hietaoja,  Anton Salmenkylä ja Topi Syrjäläinen  suunnisti viidenneksi. Plaketeille iloisesti ylsivät myös D18-sarjan tytöt Pihla Otsamo, Katja Heinjoki ja Elina Lammi (4.),  D16 –sarjassa Helena Matilainen, Krista Lahtinen ja Essi Roininen (5.) ja samassa sarjassa Anna Kuronen, Mona Juppo ja Elsi Pöllänen (9.)
Tulokset R1 Leppävirta
Tulokset R2 Orivesi

Avainsanat: