Onnistunut sisäsuunnistus 2012

Seuran mestari seuraavan vuoden ajan on Henri Malmberg. Nuoria oli runsaasti paikalla sekä HS:sta että Rastihaukoista ja yhteensä ihmisiä kävi paikalla lähes sata. Varsinkin lasten innostus radan suorittamiseen oli häkellyttävän suurta. Olympiavalmentaja Antti Örn sekä valmennettava Topi Raitanen kävivät kertomassa näkemyksiään nuorten harjoittelusta sekä nuorille että lasten vanhemmille. Kiitokset tunnelman tekemisestä kaikille, mutta erityisesti ratamestari Jarille.
 
Seuraavana päivänä koulujen sisäsuunnistuksessa 2012 kävi koululaisia lähes 300  25 – 34 oppilaan ryhmissä 2-luokkalaisista 6.-luokkalaisiin. Kouluilta oli yleensä 1 opettaja, joillakin lisäksi 1 avustaja, erityisluokilla parikin.
Kaikki kävivät ensin läpi 8 rastin hieman helpomman harjoituksen (rata A), 97% kiersi sitten hiukan vaikeamman 12 rastin reitin (rata B). 25% kiersi vielä uudelleen radan A   10% ehti kiertää vielä neljäntenä uudelleen radan B. Uusijoita olisi ollut enemmänkin, mutta varatussa ajassa enempää ei ehtinyt. Koululaiset pitivät erityisesti elektronisesta leimauksesta. Suunnistus ei selvästikään ollut kilpailullinen, vaikka osa tutkikin aikoja. Mehut kruunasivat hetken.
Tilaisuuden järjestivät Reimo Uljas, Anja Uljas, Eero Ollikainen, Tapio Tiura, Olli Juntunen sekä Helsinkin liikuntaviraston ihminen. Kiitos teille kaikille!
Purku ja siivous sujuivat joutuisasti Eeron, Ollin ja Anjan kanssa, kun saimme avuksi LIVn miehen sähköauton kera. Halli oli jalkapallokunnossa maalit ym. paikoillaan klo 15.20.
Paikalla kävi myös kaupungin edustajat. He katsoivat innoissaan lasten kirmaamista, ottivat kuvia, haastattelivat opettajaa ja kertoivat tekevänsä jutun johonkin kaupungin välineeseen. ”Vaarana” on, että järjestämme vastaavan ensi syksynäkin.
 
yt. Bubbis

Avainsanat: