Nuorten pikkujoulu 28. marraskuuta

Nuorten pikkujoulua vietettiin Pohjois-Haagan alakoululla perjantaina 28. marraskuuta klo 18.30 alkaen. Tarjolla oli perinteiseen tapaan ohjelmaa, tarjoilua ja viime kesän sarjasuunnistuksen mitalien jako.
HS:n joulujuhlassa palkittiin
Kaikki sarjakisamitalin saaneet
Vuoden nuorisovalmentaja Aimo Kangas: Aimo on vuosia pyörittänyt alku- ja lähtöpolkua. Ideoinut ja toteuttanut monipuolisia harjoituksia, joissa oppii niin lapsi kuin aikuinenkin. Aimon idea-arkku on pohjaton ja Aimo on mies, joka ei pelkästään ideoi, hän myös toteuttaa. Aimo on rakentava, kannustava ja osaa katsella suunnistusta ja suunnistajia kokonaisnäkemyksellä, pitkä mies kun on. Aimo on tehnyt pitkäjänteistä nuorisotyötä seuran hyväksi siitä lähtien, kun seuraan tuli 2000 -luvun alussa.
Vuoden viestinviejä ja tsempparipokaalit on lahjoittanut Leena Ikkala D75
Vuoden viestinviejä 2008 pokaaliVille Hiltunen .Ville hyppäsi viestimieheksi vankalta Iltarastipohjalta, ilman pitkää kreppikisakokemusta. Villen viestiura alkoi suoraan 16 v. poikien AM viestistä. Samalla viikolla Ville juoksi AOViestissä ja vielä lauantaina Nuorten Jukolassa. Ville osoitti esimerkillistä rohkeutta ja päättäväisyyttä hoitaessaan kaikki viestit luotettavasti ja ilman haavereita. Syksymmällä Ville juoksi vielä SM-viestissä 16 -sarjassa mainiosti.
Tsempparipokaalit 2008: Vuoden tsemppareiksi on tarjolla sekä tyttö että poika: Katja Lahtinen on tänä kesänä juossut monia hyviä juoksuja ja harpannut aimo askeleen eteenpäin kartanlukutaidossa. Katja on monipuolinen harrastaja, joka huolehtii mm. Nuijamaan leirin musiikista. Katjan repusta löytyy aina myös mielenkiintoinen kirja kisapaikoilla luettavaksi.
Artur Kulagin palkitaan esimerkillisenä ja ahkerana harjoittelijana. Artur ilmestyi viime syksynä Myllypuron juoksutreeneihin ja joutui alkuun ikäistään isompien ja vauhdikkaampien joukkoon. Sisulla Artur tsemppasi mukana ja on nyt vuotta vanhempana mukana kaikissa treeneissä. Artur on rauhallinen ja positiivinen kisaaja, joka on saanut vedettyä harrastukseen koko perheen.
Iltarastijaosto palkitsee:  Luukas Valtonen, ilmoittautui Iltarastiratamestariksi vuodelle 2009 heti listan julkitulon jälkeen. (Sukat)
Ensimmäistä kertaa viestiä juosseet (pyydä läsnäolevia nostamaan kätensä, ja kutsu paikalle). Jaa lippikset
Vuoden viestijoukkue: nuorisoviestin voittajat: Tommi Oksanen, Ville Lampinen, Pihla Otsamo, Pekka Lammi, Atte Lahtinen, Essi Hietaoja ja Panu Kangas (sukat)
Vuoden tyttösuunnistaja: Essi Hietaoja: Essi nousi kerralla 16 -sarjan kärkiporukkaan vaikka kisaa vielä vuotta vanhempien kanssa. Loppurankissa Essi on 6. Essin tämän kesän hyviä suorituksia sai ihailla niin nuorisoviestissä Turussa kuin Nuorten Jukolassakin. Erityisesti viesteissä Essi on osoittanut kykynsä kovavauhtisena ja tarkkana suunnistajana niin omassa kuin pari vuotta vanhempien sarjassa. SM yö 7 ja SM viesti 4. D18 Nelli Hietaojan ja Milla Mattilan kanssa
Vuoden poikasuunnistaja: Eikka Heinar0: Eikka koululaisten maailmanmestari Skotlannista, SM keskimatkalla 1.,  SM viestissä hopeaa Mikko Laakson ja Attila Molnarin kanssa. SSL:n nuorten A-ryhmä 2008